Skip to content

Klub Futboll Egnatia
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-11 14:00:23
JSON

NIPT: M03227802Q
Administrator: Agim Demrozi
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive ne fushen e futbollit dhe sporteve te tjera. Promovimi, zhvillimi dhe pjesemarrja ne aktivitetet sportive te futbollit te skuadres se qytetit te Rrogozhines si ne kompeticionet kombetare dhe ato nderkombetare, pjesmarja ne aktivitete te ndryshme sportive kombetare dhe nderkombetare. Veprimet ne tregun e lojtareve per kontraktimin e lojtareve sipas nevojave te ekipit. Edukimi, stervitja cilesore dhe permiresimi atletik e teknik i futbollisteve te rinj duke filluar qe nga grup moshat e vogla. Investimet, sherbimet, marketingu me qellim permiresimin e imazhit te qytetit dhe te vlerave sportive te Rrogozhines. Aderimi dhe regjistrimi ne Federaten Shqiptare te Futbollit dhe ne organizatat sportive nderkombetare.
Emërtime të tjera Tregtare: Klub Futboll Egnatia
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/08/2020
Rrethi: Rrogozhine
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “Demrozi Construzioni Srl” shoqeri me përgjegjësi të kufizuar e se drejtes italiane, me numer regjistrimi 03850050984. (Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronareve Perfitues, terhequr date 11.04.2024)

II. “Foglia Engineering S.r.l”. shoqeri me përgjegjësi të kufizuar e se drejtes italiane, me numer regjistrimi 03379150984. (Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronareve Perfitues, terhequr date 11.04.2024)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar ne QKB date 20.06.2022, terhequr date 11.04.2024, Pronaret perfitues te subjektit “Klub Futboll Egnatia”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, për pjesën e aksioneve të zotëruara nga subjektet private jan:

Luca Foglia, shtetas italian, i datelindjes 1967, pronar perfitues, pasi zoteron 98% te kapitalit te shoqerise meme Foglia Engineering S.r.l., ndersa shoqeria Foglia Engineering S.r.l. zoteron 37.5% te kapitalit tek Klub Futboll Egnatia. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 27.08.2020.

Ardit Demrozi, shtetas shqiptar, i datelindjes 1993, pronar perfitues, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme Demrozi Construzioni Srl, ndersa shoqeria Demrozi Construzioni Srl zoteron 37.5% te kapitalit tek Klub Futboll Egnatia. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 27.08.2020.

Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Agron Kalaja, Idajet Roçi, Deshir Gjumsi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rrogozhine, Stadiumi "Hasan Zyla",lagjja Nr. 1, rruga e "Kavajes"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Shoqerise- Date 15.10.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.04.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 18.04.2023
Aplikimi Fillestar
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2024
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 11.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 3 980 543,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 338 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -7 810 257,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:28 170 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:20 150 244,00
Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli