Skip to content

DOÇI 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 12:50:35
JSON

NIPT: M09516301N
Administrator: Valentin Doçi
Objekti i Veprimtarisë: Germime, sistemime dhe punime te tjera me makineri. Transport mallrash.
Emërtime të tjera Tregtare: DOÇI 2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/09/2020
Rrethi: Fushë-Arrëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fushë-Arrëz, Rruga Nacionale Auto, Lagja "Nushaj" Pasurie 21, Zona Kadastrale 1656, Qyteti Fushe-Arrez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 17.09.2020
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.01.2023
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja