Skip to content

Albania Distribution Chemicals
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 10:01:47
JSON

NIPT: M11815028I
Administrator: Mamica Jançe
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i veprimtarise ne fushen e tregtimit te kimikateve te ndryshem, disifektanteve te trajtimit te ujit te pishem, reagente, kimikate lende e pare per prodhimin e detergjenteve, kimikate lende e pare ne industrine ushqimore, industrine e naftes. Tregtimi i ushqyesve dhe plehrave kimike per bujqesine, tregtine ushqimore dhe farmaceutike. Sherbimi i DDD ( Dezinfektim, Dezirtizim, Deratizim) Materiale dhe disifektante mbrojtese ndaj Covid19 dhe viruseve te ndryshem, prodhimin e kimikateve te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Albania Distribution Chemicals
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/06/2021
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajës, Buka SH.A, Nr. 8240, Njësia Nr.6.

Faqja Web:
www.adchem.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 10.09.2021
Akt themelim i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Kontrate Dhurimi Kuotash date 22.02.2022
Kontrate Dhurimi Kuotash date 06.09.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 101 946,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:21 719 461,00
Punuar Nga : A.Lala/A.Baja