Skip to content

TIRES-R
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-18 08:09:16
JSON

NIPT: M12413025K
Administrator: Arnold Meça
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport te mallrave te ndryshme industriale, shitje me shumice e pakice, kryesisht tregtimi i gomave si dhe riveshjen e tyre. Tregtimi i pjeseve te kembimit te mjeteve rrugore me motor dhe/ose te rimorkiove, shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose rimorkiove te reja ose te perdorura, makina me qera, eksport minerale, makineri e paisje, mjete transporti, sherbime spedicionere, ndertimin ne fushen e objekteve industriale, civile dhe publike, tregtine me shumice dhe pakice, perfaqesi me depozite dhe jo, import, eksport, mirembajtje, riparim, montim, prodhim dhe instalim te paisjeve elektrike te ndricimit publik, industrial dhe shtepiak, agjensi, perfaqesi biznesi, mandatin e agjensise, ndermjetesine ne konsulence tregtare, komision, spedicion, organizim transportesh per shoqeri, ente dhe ndermarrje, shoqeria mund te kryeje kerkime tregu, te jape e te marre licensa tregtare, te kryeje veprime tregtare, veprime financiare, shitbjerje pasurish te tundshme e te patundshme etj. Sherbim konvergjence per automjetet. Import eksport, tregti me shumice dhe pakice goma automjetesh. Servis Automjetesh, Autoservis.Tregetimi me shumice dhe pakice i pjeseve te kembimit, Vajrave 2 lubrifikante, aditiveve dhe filtrave per te gjithe llojet e Automjeteve, Tregtimi me shumice dhe pakice i baterive per gjithe llojet e automjeteve. Servis Automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRES-R
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/12/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Valias, Rruga Iliria, Ndertese Private, Zone Kadastrale Nr.1649, Numer Pasurie 28/26

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja