Skip to content

i-NET Event
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-11-14 13:28:16
JSON

NIPT: M12414012H
Administrator: Valter Begaj
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence per shoqerite dhe sipermarrjet, konsulence per manaxhimin administrativ dhe planifikim te shoqerive. Hartimin, implementimin e strategjise se brandit dhe marketingut te turizmit, planin e punes, politikat zhvillimore. Realizimin e studimit te tregut (market research) per te matur dhe analizuar strategjite e brandit dhe marketingut te turizmit. Hartimin e strategjise per zhvillimin dhe promovimin e turizmit detar dhe marinave. Administrim i objekteve ne bashkepronesi. Aktivitete ne fushen e teknologjise, Informacionit, Logjistikes Kompjuterike, dizenjove, teknologji web-I, menaxhim web-page, projektim i sistemit informatik, promovimi i atraksioneve turistike, guida turistike. Realizimin dhe Menaxhimin e Eventeve të ndryshme. Hartimi i Strategjive mbi organizimin e Eventeve me qëllim promovimin e turizmit, gastronomisë dhe folklorit vendas.
Emërtime të tjera Tregtare: i-NET Event
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/12/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “NET-GROUP” shoqeri me pergjegjesi te kufizuar , e themeluar me 22.08.2017 ne Tirane, me adrese Rruga Haxhi Dalliu, Hyrja 1, Apartamenti 0 dhe NIPT L72023002P me perfaqesues ligjor si administrator te kesaj shoqerie Gjergji Bezati dhe Valter Begaj. (Sipas Ekstraktit historik te regjistrit tregtar date 18.03.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga “Haxhi Dalliu”, Hyrja 1, Apartamenti 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja