Skip to content

SUMMERTIME
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-28 09:39:20
JSON

NIPT: M21525503D
Administrator: Matteo Fortin
Objekti i Veprimtarisë: Shitje dhe blerje pronash, pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, blerje aksionesh dhe titujsh te shoqerive te tjera. Shoqëria mundet te realizoj çdo lloj operacioni financiar apo tregtar qe lidhet direkt apo indirekt me objektin e saj, brenda limiteve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: SUMMERTIME
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/03/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 600 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja Nr.15 Rruga "Aleksander Goga", prane ish NT Durres, Nr. Pasurie 1/420 Z.K. 8511

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.03.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja