Skip to content

Eva Blushi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-29 13:59:38
JSON

NIPT: M21913016C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence juridike dhe avokatie.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13/07/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga A.Z. Çajupi,Ndertesa19,Sh/K.1,Ap. nr.37,Zona Kadastrale nr. 8380 1000

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 29.06.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli