Skip to content

Ervin Paçi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-21 10:16:12
JSON

NIPT: M22412019I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe mbikqyrje ne fushen e inxhinierise se ndertimit.
Emërtime të tjera Tregtare: Studio EP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12/12/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rr.Tish Dajia , Pallati.7, AP.28,Kompleksi Kika i Ri ,Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.07.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli