Skip to content

Elton Fejzulla
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-09 15:22:59
JSON

NIPT: M23403404L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i materialeve industriale, elektrike, elektroshtëpiake, hidraulike, vegla pune, kancelari, pajisje informatike dhe eketronike.Tregtim lëndë drusore , materiale dekori, ushqime, lodra. Filmime me kamer , pergatitje video turisike. Blerje dhe shitje automjetesh, mirembajtje dhe pjese kembimi, sherbim lavazho, tonera dhe pjese kembimi per printera.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/10/2022
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjia Kastriot , Rruga Mico Plaka; Nd.32; H. 7; Ap. 25; Fier; 9301 9301

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja