Skip to content

E.K HOLDING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-06 11:16:07
JSON

NIPT: M32224010O
Administrator: Eris Xhemali
Objekti i Veprimtarisë: Pjesmarrja,ndjekja dhe kontrolli i pjesmarrjes ne pronesin e shoqerive te tjera ,ku ajo gezon te drejten e pronesise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi Bajram Curri,Pallatet 1- Maji,Shkalla 6,Apartamenti 55,Tirane-Albania

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.12.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani