Skip to content

R_L HOLDING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-06 10:11:42
JSON

NIPT: M32224023A
Administrator: Renald Shtëpani
Objekti i Veprimtarisë: Pjesmarrja,ndjekja dhe kontrolli i pjesmarrjes ne pronesin e shoqerive te tjera,ku ajo gezon te drejten e pronesise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: I. BEE TAXI, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 26.10.2023, sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M32303042S, me adresë në Tirane, ,Rruga Myslym Shyri,Pallati Dumus,Kati 2 dhe me përfaqësues ligjor Geraldo Habilaj .(Sipas të dhënave të QKB deri më datë 06.12.2023)

II. Relk, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 01.11.2023, sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M32314023V, me adresë në Tirane,Rruga Ali Demi,ish Uzina Gjeologjike,Kati 0,Tirane,Albania dhe me përfaqësues ligjor Luis Shtëpani.(Sipas të dhënave të QKB deri më datë 06.12.2023)

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi Bajram Curri,Pallatet 1- Maji,Shkalla 6,Apartamenti 55,Tirane-Albania

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.12.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani