Skip to content

Mabco Constructions SA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-03-29 13:59:59
JSON

NIPT: CHE101624994
Administrator: Lucina Maesani Gaiatto
Objekti i Veprimtarisë: Projektimi dhe ndërtimi i ndërtesave, inxhinieria (konsulencë, projektim, transferim teknologjie, ndihmë, asamble, trajnim i stafit dhe menaxhim ndërtimi) në sektorët vijues: industriale, bujqësia, elektronika, mjekësia, turizmi, ushqimi, kimia, tekstilet dhe veshjet, ndërtimi, përfshirë ndërtimin si kontraktor i përgjithshëm; tregtia dhe transporti në përgjithësi; blerja e pasurive të patundshme, transaksionet financiare, përfaqësimet dhe pjesëmarrja në kompani të tjera; tregtia me shumice produkteve dhe përgatitjeve farmaceutike, parafarmaceutici të pajisjeve spitalore, të instrumenteve, të materialeve metalike. Kompania mund të krijojë kompani të ngjashme ose të marrë pjesë në to.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 19.10.1994
Rrethi: Lugano
Shteti ku vepron: Zvicer
Kapitali Themeltar(Lekë): 11 159 000,00
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Emin Pacolli (kryetar bordi), Agim Pacolli, Habibe Bunjaku
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Me date 05.03.2021, Ministria e Infrastruktures dhe Energjise ka njoftuar se bashkimi i perkohshem i operatoreve Mabco Constructions SA of Matebex Group / NUIS: CHE – 101.624.994, YDA Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi / NUIS: 92203 dhe 2A Group sh.p.k. / NUIS: 810846800, me vlerë investimi prej 104,310,500 Euro eshte shpallur fitues per dhenien me koncesion/partneritet publik privat për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)

*Kapitali i shoqerise eshte 100.000 CHF (franga zviceriane) dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te dates 29.03.2021 sipas Bankes se Shqiperise.

Mabco Construction SA eshte pjese e grupit MABETEX, e zoteruar plotesisht nga Behgjet Pacolli. Te dhena te marra nga faqja zyrtare: http://www.mabetex.com/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Cattori 7 6902 Paradiso, Lugano, Ticino, Zvicer

Faqja Web:
http://www.mabetex.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt i regjistrit tregtar te Zvicres, date 29.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala