Skip to content

PASTRIMI DETAR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-08 08:12:02
JSON

NIPT: J61805509H
Administrator: Ilir Karagjozi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime portuale, grumbullimin, manipulimin, djegie plehrash të anijeve vendase dhe të huaja, grumbullim, përpunim mbetjesh hidrokarbure të anijeve vendase dhe të huaja dhe të subjekteve të ndryshme që kanë këto lloj mbeturinash vajore (hidrokarburesh), brenda Republikës së Shqipërisë, mbrojtje mjedisi detar, likuidim ndotje mjedisi detar, import, eksport, furnizim anijesh me karburante, me ujë industriale, riparim anijesh, punime mekanike, hapje agjencish turistike, agjensi detare, lavanderi industriale, përpunimi dhe/ose përdorimi i substancave ozonholluese dhe hidrokarbure, bar, restorant, hotel, import me pakicë i lendeve djegëse (hidrokarbure) për kaldajën e impiantit dhe të lavanterisë për nevoja të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: PASTRIMI DETAR
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23.01.1998
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 80 000 000,00
Numri i pjesëve: 80 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Hajrije Vrioni, Lindita Agalliu, Mirjan Karagjozi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
VII.5.3 - Për ushtrimin e veprimtarisë së tërheqjes së mbetjeve të ngurta dhe vajore në portet e tjera detare të Republikës së Shqipërisë dhe në radat e tyre
VL.1 - Për ushtrimin e veprimtarisë së tërheqjes së mbeturinave të ngurta dhe vajore në zonën portuale të Durrësit dhe në radën përkatëse.
III.1 - Për ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES AFER PORTIT DETAR DURRES

Adresa:
Durres Durres DURRES Lagjja 15, Rruga Aleksander Goga, prane ish Ndermarrjes se Pesticideve Durres Xhafzotaj SALLMONE Sallmone, prane Subjektit GJYZELI BLB SHA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 40 230 621,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 847 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 432 250,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 26 965 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:113 835 582,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:94 004 431,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 75 769 164,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : A.Baja