Skip to content

DIMEX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-11 12:33:32
JSON

NIPT: J61805519O
Administrator: Dhimiter Roko
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e pluhurave lares dhe lengjeve lares dhe cdo lloj detergjenti, treg me shumice e pakice ne formen import eksport te pluhurave lares te lengjeve lares,import e lendes se pare baze te cdo detergjenti,prodh dhe ambalazhimin e artikujve dhe produkteve ushqimore, industriale, kimike, kozmetike, treg me pakice te karburanteve, te lendeve djegese, vajrave lubrifikante,transport te mallrave te ndryshme, bar, restorante.
Emërtime të tjera Tregtare: DIMEX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.03.1994
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 19 265 680,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.5 - Leje mjedisore
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Çështje Ligjore: Me date 21.12.2020, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.

Sipas Marreveshjes per Ndarjen e Shoqerise date 03.05.2021, eshte bere ndarja e shoqërisë “DIMEX SHPK, duke krijuar dy shoqëri të reja , konkretisht “TACI DETERGENT GROUP" SHPK dhe “SOLID ONE GROUP” SHPK. Dimex SHPK do te jete shoqëria meme, ndërsa “TACI DETERGENT GROUP" SHPK dhe “SOLID ONE GROUP” SHPK janë shoqëri bija .
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, L.14 RR TIRANA

Adresa:
Tirane, Lekaj, SHKOZET ISH ORMN

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.10.2021
Statuti i Shoqerise
Vendim per Shitjen e kuotave date 11.09.2002
Marreveshje per Ndarjen e Shoqerive date 03.05.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Marreveshje per Ndarjen e Shoqerise date 03.05.2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -3 537,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 330,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 529 231,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 128 759,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 975 371,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 015 171,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 818 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 393 897,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 083 202,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 1 942 379,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 3 732 670,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 1 411 677,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:22 217,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:23 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 523 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:23 614 452,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 196 243,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 37 929 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 45 313 079,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 50 675 774,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 40 812 526,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 31 784 456,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 39 266 914,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 39 056 649,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : L.Kanani