Skip to content

"ALIMPEKS" -TIRANA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-02-27 11:30:26
JSON

NIPT: J61806001K
Administrator: Masar Kellici
Objekti i Veprimtarisë: Eksport i mallrave industrial ushqimore dhe bimëve mjeksore, import mallrave ushqimore, lëndëve të para, pjesë ndërrimi dhe linja e objekte për industrinë ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: "ALIMPEKS" -TIRANA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21.08.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 101 919 000,00
Numri i pjesëve: 101 919
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Suzana Kalemi, Mimoza Luli, Hatixhe Kellezi.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; "H.Shkurti", 6.

Adresa:
01.Tiranë; Lekaj; Shkozet Aspi Gogoli.
02-Durrës; Sheshi "M.Ulqinaku" 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 27.02.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Themelimi i Shoqërisë
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 233 772,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 822 288,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 601 708,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 070 457,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 717 480,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 2 322 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 2 054 105,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 2 575 534,00
Punuar Nga : A.B