Skip to content

Agjensia Detare Taulantia
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-10 12:56:29
JSON

NIPT: J61811533K
Administrator: Kastriot Muka, Henkel Qerimi (likuidator)
Objekti i Veprimtarisë: Shitje bileta udhëtaresh, spedicion mallrash, imbarkim pasagjerësh në lidhje me Portin e Durrësit.
Emërtime të tjera Tregtare: AGJENSIA DETARE TAULANTIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05/03/1999
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 173 475 000,00
Numri i pjesëve: 173 475
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Irena Gjika, Fatmir Isufaj, Altin Ndroqi
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Në datën 17.06.2014: Në bazë të Urdhrit Nr.308 Dt.02.06.2014 të aksionarit të shoqërisë është miratuar shpallja e likuidimit të shoqërisë, dhe likuiditator i shoqërisë është emëruar Kastriot Muka.
II.Në datë 10.09.2014:Në bazë të Urdhërit Nr.416 Dt.09.12.2014 të aksionarit, u vendos emërimi i likuidatorit Henkel Qerimi dhe largimi i likuiditatorit Kastriot Muka.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës; Porti Detar.

Adresa:
Durrës; Bulevardi Kryesor L.4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Likuidimi i Shoqërisë
Ekstrakti Historik i Shoqërisë date 10.04.2023
Urdher nr. 471 date 23.06.2010 per ndryshim ne Keshillin Mbikqyres
Vendim nr. 103 i Keshillit Mbikqyres per ndryshimin e anetareve date 31.03.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -17 107 119,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -31 689 245,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 28 510 270,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: -64 682 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 38 038 299,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 67 582 686,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 130 888 313,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 155 626 063,00
Punuar Nga : A.B / A. Lala