Skip to content

QENDRA SPORTIVE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 13:47:53
JSON

NIPT: J61813020F
Administrator: Fatjon Dhuli
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi dhe zhvillimi i ndeshjeve kombëtare dhe ndërkombëtare, realizimi i të ardhurave nga këto aktivitete, mirëmbajtje dhe administrim i objekteve sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: QENDRA SPORTIVE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 09.10.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 635 276 000,00
Numri i pjesëve: 635 276
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 1 Mashkull
Anëtarë Bordi: Ditjon Baboçi; Ermal Tahiri; Anuela Ristani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Rruga "Dritan Hoxha", Pallati i Sportit Asllan Rusi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 30.09.2021
Ndryshimi i Anëtarëve të Këshilit Mbikqyrës
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -11 877 074,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -11 897 209,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -5 677 035,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -11 262 269,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -8 413 077,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -13 814 431,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -4 187 442,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -7 930 943,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -17 736 699,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -15 004 728,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -2 701 177,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 5 141 697,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 2 350 179,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 650 360,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:11 365 532,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 596 352,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:14 135 202,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 281 474,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 904 069,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 152 066,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 114 499,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 420 163,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 13 408 677,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 26 098 062,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 29 478 432,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 32 828 184,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 27 794 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 31 271 461,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 32 218 176,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B