Skip to content

N.P.V.4
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-05-22 10:11:46
JSON

NIPT: J61813524V
Administrator: Liljana Kola
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim konfeksionesh me fason, tregtim, eksport konfeksionesh me material porositës, blerje lëndësh të para ndihmëse.
Emërtime të tjera Tregtare: N.P.V.4
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 09.11.1998
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 80 000 000,00
Numri i pjesëve: 80 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Violeta Beqiri; Marije Beqiri; Natasha Lekdushi
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Në datë 21.12.2006: Në bazë të Urdhrit Nr.776 datë 01.11.2006 të aksionarit Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës, është miratuar vendimi për të krijuar shoqërinë "NPV Durrës", dhe ç'rregjistrimin e shoqërive N.P.V.4 sh.a dhe N.P.V.3 sh.a.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës; A.Goga.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Cregjistrimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 22.05.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B