Skip to content

HOTEL ARBANA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-29 08:14:46
JSON

NIPT: J61826122A
Administrator: Ramiz Dizdari
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim turistik,ushqim social dhe shërbime hoteljere.
Emërtime të tjera Tregtare: HOTEL ARBANA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 09/11/2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 43 106 000,00
Numri i pjesëve: 43 106
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Flutura Arianiti; Fatbardha Polovina; Diana Lamaj
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I-Në datë 04.08.2003: Në bazë të Urdhrit Nr.294 datë 04.08.2003, është vendosur likujdimi i shoqërisë dhe shoqëria nga statusi "Aktiv", kaloi në statusin "Në likujdim e sipër".
I-Në datë 01.04.2009: Në bazë të Urdhrit të aksionarit Nr.62 datë 27.01.2009, është miratuar mbyllja e likujdimit të shoqërisë dhe shoqëria kaloi nga statusi "Në likujdim e sipër", në statusin "Ç'regjistruar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Bajram Curri.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Likuidimi i Shoqërisë
Ekstrakti Historik i regjistrit tregtar date 29.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B / A. Lala