Skip to content

DEAN CUSTOM AGENCY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-13 08:41:53
JSON

NIPT: J61827080C
Administrator: Laura Kasa
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi te ndermjetesive doganore, transaksione te ndryshme import-eksport, zyre per kembim valutor,veprimtari tregtare te artikujve te ndryshem industriale dhe ushqimore me shumice e me pakice si ne import e ne eksport, transport te mallrave industriale dhe ushqimore brenda dhe jashte vendit per llogri te shoqerise dhe te te treteve, operacione tregtare komisionere si dhe çdo aktivitet tjeter qe veç ose se bashku e ato te permendura me lart do te konsiderohet i pershtatshem e me leverdi per rritjen e zhvillimin e shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: DEAN CUSTOM AGENCY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/08/1993
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 73 000 000,00
Numri i pjesëve: 73 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Prane Doganes

Adresa:
1.Tirane, PIKA KUFITARE KAKAVIJE
2.Durres, PIKA KUFITARE Durres
3.Shkoder, Koplik, Rruga Shkoder Hani Hotit-Mali i Zi ne kufi ne piken kufitare te Hani i Hotit, ndertese 2 kateshe nr.5
4.Vlore, Sarande, Qafë Bote, Zona Kadastrale 8641, me nr.pasurie 26/451
5.Korçe, PIKA KUFITARE KAPSHTICE
6. Gjirokaster, PIKA KUFITARE KAKAVIJE
7.Fier, ISH UZ. E PAMBUKUT PR. DOGANES
8.Korce, Pogradec PIKA KUFITARE QAFTHANE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.06.2024
Statuti fillestar i shoqerise dhe dokumenta te ndryshme
Statuti i perditesuar i Shoqerise
Vendim i ortakut te vetem date 02.11.2009
Vendim i ortakut te vetem date 23.11.2009
Vendimit i ortakut te vetem date 20.07.2012
Vendim i ortakut te vetem date 23.01.2014
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2007
Pasqyrat Financiare 2008
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2021
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 31 849 482,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 31 468 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 25 121 296,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 33 252 912,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 32 864 285,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 28 283 786,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 24 637 597,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 19 435 663,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 14 006 945,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 316 122,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 10 818 962,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 10 472 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 11 806 864,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:48 392 432,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:45 002 847,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:36 781 297,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:47 619 162,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:44 710 946,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:39 547 722,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:36 397 448,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:31 099 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 28 082 713,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 23 420 580,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 24 804 805,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 25 190 518,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 26 256 623,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : L.Kanani