Skip to content

UJESJELLES-KANALIZIME ELBASAN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-07 12:19:56
JSON

NIPT: J62903288J
Administrator: PLATON GANI
Objekti i Veprimtarisë: Furnizim me uje, dhe mirembjatje kanalizimesh
Emërtime të tjera Tregtare: UJESJELLES-KANALIZIME ELBASAN
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/07/1996
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Subjektit i mungojne te dhenat.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, L. KALA

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.09.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja