Skip to content

ELEKTRIKU ELBASAN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-04 09:10:49
JSON

NIPT: J62903295P
Administrator: Berzh Piranian
Objekti i Veprimtarisë: Shpërndarja e energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: ELEKTRIKU ELBASAN
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17/10/1995
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 664 810 040,00
Numri i pjesëve: 664 810
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Korporata Elektroenergjitike Shqiptare (Sh.a KESH) eshte nje shoqëri aksionare, e themeluar në date 17/10/1995 me seli ne Tirane, Blloku Vasil Shanto, Rruga Viktor Eftimiu, me administrator Ergys Verdho, e zoteruar nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë (Sipas ekstraktit historik të shoqërisë, date 29.04.2023)
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ibrahim Pajenga; Pranvera Zeneli; Ymer Balla
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, L. 28 Nëntori.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i regjistrit tregtar date 29.04.2023
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formës Ligjore
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Te dhenat e regjistrit te pronareve perfitues date 29.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 04.04.2024
Dokumenta Financiare: Themelimi i Shoqërisë-Dokumentacion
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B / A. Lala