Skip to content

Parku Udhetarve Shkoder
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-11 07:30:40
JSON

NIPT: J66915058V
Administrator: Petrit Stefo (Likuiditor)
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim të transportit në shërbim të popullatës, kryesisht shërbim urban dhe pjesërisht disa linja me fshatra të afërta të rrethit. Punime në shërbimet funerale, pastrime të sipërfaqeve urbane, transport udhëtarësh brenda dhe jashtë shtetit, agjensi turistike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Parku Udhëtarve Shkodër
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/08/1995
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 23 240 000,00
Numri i pjesëve: 23 240
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Arben Maho; Dëfrim Quku; Gjyzela Sata;
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Në datë 11.02.2016:Në bazë të Vendimit të Asamblesë Nr.02 datë 05.11.2012, është miratuar prishja e shoqërisë dhe fillimi i proçedurave të likudimit. Likuiditator u emërua Petrit Stefo. Statusi i shoqërisë nga “Aktiv”, është bërë “Në proces likuidimi”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër; Shkodër; Parku Udhëtarëve (Z. Industr)

Adresa:
Shkodër; Shkodër; Shkodër; D.Boriçi (Shërb. Funeral)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 11.09.2021
Likuidimi i Shoqërisë
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formes Ligjore
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -4 355 839,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 47 043,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 108 121,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 38 822 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 42 562 665,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 52 043 861,00
Punuar Nga : A.B