Skip to content

UJESJELLESI PEQIN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-07 13:37:47
JSON

NIPT: J69102109J
Administrator: AGRON CANI
Objekti i Veprimtarisë: Furnizim dhe shperndarje uji
Emërtime të tjera Tregtare: UJESJELLESI PEQIN
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 18/03/2002
Rrethi: Peqin
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 50 600 000,00
Numri i pjesëve: 50 600
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Subjektit i mungojne te dhenat.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Peqin, Ndermarrja e Ujesjellsit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.09.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja