Skip to content

TI - VA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-02-13 13:45:43
JSON

NIPT: J72209005T
Administrator: Zamir Aranitasi; Luca Squizzato
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit, të konstruksioneve, elemente betoni, prodhim dyersh, dritare, vetrata, ndërtimin e objekteve sociale, kulturore, industriale, ujësjellës kanalizime, gazsjellës, metalsjellës, ndërtim rrugësh, vepra arti etj. Nxjerrjen përpunimin dhe shitjen e materialeve prej guri dhe mbeturinave të ngurta, të lëngshme, materialeve të ndërtimit, tulla. Të kryej veprimtari tregtare për shitblerjen e pasurive të tundshme e të patundshme, marrje me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: TI - VA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/08/1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 2 Meshkuj
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Likuidimi:
01.Në datë 11.09.1997: Në bazë të Vendimit të Gjykatës Tiranë Nr.2032Akti, Nr.2188Vendimi datë 15.05.1997 dhe Nr.6084/1Akti datë 11.09.1197 është miratuar shpallja e likuidimit të shoqërisë dhe emërimi i likuiditatorit Flutura Stoja. Statusi i shoqërisë nga “Aktiv” është bërë “Në proces likuidimi”.
02.Në datë 09.01.1998:Në bazë të Vendimit të gjykatës Nr.6084/2 Akti, është miratuar emërimi i likuiditatorit Përparim Kadiu dhe largimi i likuiditatorit Flutura Stoja.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Muhamet Gjollesha".

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 13.02.2021
Likuidimi i Shoqërisë
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit të Shoqërisë
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B