Skip to content

ERONALDO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 09:06:29
JSON

NIPT: J81915003H
Administrator: Manjola Gjici
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimit me shumice e pakice dhe import eksport te: Mallra te ndryshme industriale, ushqimore, pije konfeksione, hidrosanitare, hidraulike,mobilje orendi shtepiake,elektroshtepiake,kinkaleri, kanceleri zyre e shkollore,paisje elektrike e elektronike, makineri, pjese kembimi.Produkte te ndryshme bujqesore e blektorale, bime medicinale e bujqesore.Transport mallra dhe udhetare brenda e jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ERONALDO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/07/1998
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Qender Vore

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja