Skip to content

Shtepia Botuese Naim Frasheri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-10 14:37:29
JSON

NIPT: J82416003W
Administrator: Bahri Myftari
Objekti i Veprimtarisë: Botimi dhe tregtimi i librit artistik.
Emërtime të tjera Tregtare: Shtepia Botuese Naim Frasheri
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 11.10.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 24 820 000,00
Numri i pjesëve: 24 820
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Agron Gjekmarkaj; Artur Kopani; Juliana Dhimitri
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 01.Në datë 05.12.2008: Në bazë të Urdhrit të Aksionarit Nr.932 datë 05.12.2008, është miratuar prishja e shoqërisë “Shtëpia Botuese Naim Frashëri” sh.a dhe shpallja e likuidimit të saj. Është miratuar emërimi i likuiditatorit Mereme Berisha. Me miratimin e prishjes së shoqërisë, statusi i shoqërisë nga “Aktiv” bëhet “Shoqëri në likuidim e sipër”.
02.Në datë 27.01.2010: Në bazë të Urdhrit të Aksionarit Nr.144 datë 27.01.2010, është miratuar emërimi i likuiditatorit të shoqërisë Ilirjan Shmili dhe largimi i likuiditatorit Mereme Berisha.
03.Në datë 03.03.2010: Në bazë të Urdhrit të Aksionarit Nr.156 datë 03.03.2010, është miratuar emërimi i likuiditatorit të shoqërisë Mereme Berisha dhe largimi i likuiditatorit Ilirjan Shmili.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Kavajës.

Adresa:
Durrës; Aleksandër Goga 6.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Formes Ligjore
Shpallja e Likuidimit Shtepia Botuese Naim Fasheri
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 10.04.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2008
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: -4 400 669,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: -63 635,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: -1 072 692,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 3 977 969,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 2 695 133,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 1 732 472,00
Punuar Nga : A.B