Skip to content

PRODHIME METALIKE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J91807502K
Administrator: Hysen Metalla
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime sfera per fabrikat e çimentos. Prodhime-axhustime- montime si dhe operacione financiare, trgtare e industriale qe lidhen drejtperdrejt ose terthorazi me veprimtarine e shoqrise. Projektim, prodhim, montim te konstruksioneve metalike, impiante te linja termike, kaldaja dha ene nen presion, sisteme te ngrohjes, impiante, linja dhe sisteme te gazit te lengezuar te naftes
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.06.2002
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 11 644 025,00
Numri i pjesëve: 11 644
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Theodhor Dhoska, Natasha Metalla, Sulejman Sijoni, Fatmir Elezi, Isuf Lame,
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Shijak Lagjia PARTIZANI

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare