Skip to content

Albania Duty Free Distribution
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: J91914004L
Administrator: Erjon Hastoçi
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktivitetit privat ne fushen e biznesit "Duty Free Shops",nepermjet importit te mallrave qe tregtohen ne kete rrafsh si parfume,kozmetike,aksesore te ndryshem,paisje elektronike,likerna dhe pije te ndryshme,cigare etj.Hapje dyqanesh ne territorin e Shqiperise perfshire aeroportet,portet,njesite ne zonat kufitare dhe trupin diplomatik te akredituar ne Shqiperi.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.10.1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 167 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative Nr. 2, Rruga Dervish Hima, Zona Kadastrale 8160, Nr. Pasurie 6/410+16, Hyrja Nr. 1, Ap. Nr. 6

Adresa:
TIRANE RINAS AEROPORT

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 15 371 204,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 21 872 754,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 38 665 634,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 189 275 726,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:368 826 807,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:375 106 398,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 343 398 909,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016