Skip to content

SHKELQIMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-05-25 10:19:09
JSON

NIPT: J98624806P
Administrator: Shkelqim Kapllanaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime të ndryshme objektesh dhe lokalesh, ujësjellësish, rrugësh, ndërtesash, kanalizimesh si dhe riparime të pjesshme dhe të plote të këtij lloji, tregtim me shumicë dhe pakicë i materialeve të ndërtimit, mallrave industriale dhe ushqimore, makinash dhe makinerish si brenda ashtu dhe jashtë shtetit.
Emërtime të tjera Tregtare: SHKELQIMI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.09.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 280 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 10.01.2014, u nenshkrua marreveshja e bashkimit, ndërmjet shoqërisë përthithëse "SHKELQIMI 07" shpk me NUIS (NIPT) - K68121808E dhe shoqërisë së përthithur "SHKELQIMI" shpk me NUIS (NIPT) - J98624806P. Shoqerite kane ortak te njejte. Emri i shoqerise se krijuar nga bashkimi do te jete “ShKELQIMI 07” sh.p.k. Shoqeria "SHKELQIMI" shpk do te shperbehet dhe c’regjistrohet pa likuidim.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Ballsh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 25.05.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Marreveshja per bashkimin e shoqerive 10.01.2014
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala