Skip to content

J O R D I L SH.A.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-13 12:08:23
JSON

NIPT: K13506401C
Administrator: Alfred Golloshi
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport produktesh bujqësore e blegtorale, lendesh të para dhe produktesh përfundimtare të tyre, materiali gjenetik e shumëfishues. Import eksport prodhimesh e makinerish të teknologjisë moderne, prodhimesh elektrike dhe elektronike, makinerish e pajisjesh të tyre, makinash e makinerish bujqësore etj. Ambalazhim transformimin dhe përpunim industrial prodhimesh bujqësore e blegtorale etj. Tregtim me shumicë e pakicë të plehrave kimike dhe të produkteve të mbrojtjes së bimëve ( PMB-ve). Tregtim fara dhe fidanë me shumicë dhe pakicë. Transport mallrash për të trete e me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: J O R D I L SH.A.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.01.2001
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 114 500 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Rajmonda Golloshi, Dilaver Kamberaj, Skënder Brahimaj
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier Patos PATOS Mjet me targe FR 8852C. Fier Patos PATOS Mjet kamjion me targa AA 253 DN. Fier Patos PATOS Gjysem rimorkio me targa ABR 078 Fier Patos PATOS Mjet me targe FR3160D. Fier Patos PATOS Mjet me targe FR3159D. Fier Patos PATOS Mjet me targe FR 5488C. Fier Patos PATOS Mjet me targe AA 903 AO. Fier Patos PATOS Mjeti me targe AA 697 LM. Fier Patos PATOS Rruga Nacionale" Patos-Ballsh",Km 1-re pran frigoriferave te bananes.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.5.A - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PORTEZ Fshati Portez, Rruga Fier-Patos, KM 4 (kater)

Adresa:
Fier Portez PORTEZ Fshati Portez Rr. Nacionale Fier- Patos km. 4 banesa nr. 43/91/1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 10 068 884,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 572 698,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 38 456 993,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:275 269 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 572 698,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015