Skip to content

ZENEL LASKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-30 11:03:09
JSON

NIPT: K31401515R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Transport mallra te ndryshme me mjet dhe riparime mekanike.Tregti te makinerive dhe traktoreve te ndryshme , pjese kembimi te tyre dhe sherbime dhe lyerje te cdo lloji , etj.Shitje , blerje kamionash .Ndryshime konstruktive , montim, çmontim , te karrocerive dhe vinçave. Blerje-shitje skrapi.
Emërtime të tjera Tregtare: EL LIND EN GROUP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.02.2003
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Shijak, Fshati Pjeze, Rruga Nacionale Plepa-Tirane, toke are me nr pasurie 62/1 dhe zone kadastrale 2978

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.09.2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani