Skip to content

VJOLLCA DERVISHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-28 14:19:06
JSON

NIPT: K31424141F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Eksperte Kontabel. Agjent sigurimesh ne emer te Sigal Uniqa Group Austria SHA.
Emërtime të tjera Tregtare: VJOLLCA DERVISHI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/11/1999
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Frederik Shiroka, Kulla 1, Kati 1, Seksioni C, Nr. C/4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 28.02.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 4 915 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 4 854 088,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 933 791,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 002 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 465 587,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 173 614,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 129 485,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 028 029,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 110 765,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 786 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 934 324,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 383 523,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 800 366,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:7 991 760,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 527 048,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 713 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 042 891,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 612 836,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 104 979,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:7 346 531,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 695 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 4 877 521,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 7 478 584,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 6 685 477,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 4 934 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 4 065 011,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja