Skip to content

DORANIN AGALLIU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-09 14:19:28
JSON

NIPT: K31425532M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Auditues Ligjor.
Emërtime të tjera Tregtare: DORANIN AGALLIU
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 3, Rruga Egnatia, Pallat 10 katësh, Kati i parë, Zona Kadastrale 8514, Nr. Pasurie 4/280-N4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 158 748,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 062 358,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 778 902,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 661 374,00
Punuar Nga : A.Lala