Skip to content

M&B BOTIME DHE STUDIO GRAFIKE ( ish "MIRANDA GOLECI")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-22 14:41:52
JSON

NIPT: K31517127H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Studio Grafike dhe Botime
Emërtime të tjera Tregtare: M& amp;B BOTIME DHE STUDIO GRAFIKE
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09/05/2002
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia administrative Nr.9, Rruga "Isa Boletini", Pll. "Planet -X", kati i pare

Adresa:
Tirane, Njësia Bashkiake nr. 3, rruga "Shefqet Kuka", vila nr. 5, përballë IRZ, kati përdhe.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 005 083,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 292 580,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 342 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 679 537,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 129 121,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:6 155 367,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:11 310 906,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 142 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 244 088,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 5 516 942,00
Punuar Nga : L.Kanani