Skip to content

BASHKIM MATA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:34:09
JSON

NIPT: K31517141T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, zbatim të ndërtimeve civile të ndryshëm, tregtim me pakicë të artikujve të ndryshëm.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05.03.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Shefqet Musaraj, pallati 14, hyrja 18, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 280 087,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 870 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 951 303,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 101 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 686 554,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -66 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 725 139,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 036 945,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 394 891,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 010 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 653 170,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 711 773,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 051 562,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:10 129 346,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 610 253,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 590 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 686 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 043 531,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala