Skip to content

RUSLLAN RUSHIT BEBO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-15 13:43:16
JSON

NIPT: K31531608J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti artikuj industriale
Emërtime të tjera Tregtare: RUSLLAN RUSHIT BEBO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 14,Shkozet,Rruga Bajram Tusha,prane Kryqezimit AIBES

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 120 038,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 012 648,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 408 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 999 159,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 124 608,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 114 242,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 138 204,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 98 512,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 260 252,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:17 275 169,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 877 485,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 983 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 976 227,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 325 617,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 197 461,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 506 054,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala