Skip to content

VIOLETA MULLA (NEZHA)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-22 14:11:56
JSON

NIPT: K31601144M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kontabiliste e Miratuar, Konsulenca Ligjore
Emërtime të tjera Tregtare: VIOLETA MULLA (NEZHA)
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/10/1999
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Budi, Pallati 61/1, Shkalla 1, Kati 5, Apartamenti 14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.02.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 3 981 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 067 931,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 486 316,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 246 775,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 743 559,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 359 301,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 081 832,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 521 767,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 176 994,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 678 696,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 464 885,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 3 844 006,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 735 072,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:5 315 680,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 316 582,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 808 947,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:6 062 449,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 779 340,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 289 072,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 880 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 332 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 15 267 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 7 829 072,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 6 216 786,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 7 843 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 3 930 681,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja