Skip to content

ABDYL SULA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-12 12:49:46
JSON

NIPT: K31603525R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim plehra kimike,pesticide,farera etj.Dizinfektim dhe deratizim te ambjenteve publike.
Emërtime të tjera Tregtare: Abdyl Sula
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
II.5.A.3 - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rrashbull

Adresa:
Durres, Lagjja nr. 17, Rruga Glaukia, Pallati 125, Kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.06.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 233 548,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -195 376,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 321 657,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 831 410,00
Punuar Nga : A.Baja