Skip to content

Shkelqim Pelinku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-02 14:12:45
JSON

NIPT: K31610057N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtia me shumice e pakice e tekstileve. Sherbime biletarie dhe siguracione, agjent postar. Agjenci udhetimesh dhe operator turistik. Tregti me shumice e pakice e artikujve te ndryshem industriale, artikuj te dezinfektimit, farmaceutike, Import-eksport te malltave te ndryshem, konsulence, ndermjetesim etj. Rrobaqepesi per prodhimin e konfeksioneve te ndryshme si dhe tregtimin e tyre brenda dhe jashte vendit, Import eksporti i lendeve te para per kete aktivitet.
Emërtime të tjera Tregtare: PELINKU JEANS, PELINKU TRAVEL, PELINKU
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07/01/1996
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Furgon me targe AA 103
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.5 - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, rreshti 1 Njesia Bashkiake Nr.4, Rruga 5 Maji, Qendra Tregtare Concord Center, Dyqani nr.20 , me pakice

Adresa:
1.Tirane, Njesia Administrative Nr.4, Rruga Selaudin Zorba, Pallati 2-SJ, Kati -1 (Magazine me shumice)
2.Tirane, RR 5 MAJI , PALLATI ALB - EDIL
3.Tirane, Njesia Administrative nr.4, rruga "5 Maji", Qendra Tregtare Concord Center, dyqani nr.1/1, me pakice

Faqja Web:
pelinku.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 025 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 562 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 192 217,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 454 940,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 302 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 871 431,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -344 125,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 192 268,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 169 524,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 27 087,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 970 360,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 250 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:149 090 786,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:152 598 671,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:154 049 694,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:127 598 433,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:95 445 273,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:65 055 940,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 18 570 401,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 19 491 874,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 18 215 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 6 919 545,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 9 960 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 47 011 950,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani