Skip to content

NATASHA VASKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-08 13:31:09
JSON

NIPT: K31610091Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë artikuj të ndryshëm industriale. (Materiale hidraulike, vegla pune, elektrike, pastrimi, bojra, etj). Kancelari. Shërbim pastrimi. Servis pajisje elektronike, kompjuterike. Organizim eventesh. Katering. Shërbim servis automjetesh, pjesë këmbimi. Lyerje, patinime , punime gipsi, kangjella dritaresh. Servis dhe tregtim kondicionerësh.
Emërtime të tjera Tregtare: NATASHA VASKA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09/11/1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia nr.2, Rruga "Fadil Rada", nr. 9/2, dyqan kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 569 666,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 389 521,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 3 270 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 569 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 389 521,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 3 270 000,00
Punuar Nga : A.Lala