Skip to content

KUJTIM ZAIMI/ K31616009B
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-02 09:01:36
JSON

NIPT: K31616009B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice, si industrial, ushqimore, konfeksione, tekstile, produkte bujqesore dhe blektoriale, fruta perime, artikuj elektroshtepiake, hidrosanitare. Trasport mallrash te ndryshme dhe udhetaresh Brenda dhe jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: Kujtim Zaimi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07/07/2000
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, 2,3 Ton TR 3640 F
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja