Skip to content

GANI ZENELAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-16 15:37:58
JSON

NIPT: K31623106S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim mobiljesh, arredim zyrash. Tregtim mobiljesh dhe artikuj te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Gani Zenelaj
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2003
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Konferenca e Pezes, Godina nr.146, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2008
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 750 356,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 950 000,00
Punuar Nga : L.Kanani