Skip to content

 AGRON TUKU 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-14 10:59:09
JSON

NIPT: K31705046W
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te artikujve te ndryshem me shumice e pakice,si industrial,ushqimor,konfeksione frutaperime,elektrike,shkollore,kozmetike,tekstile,servis automjetesh,pjese kembimi.hapje bar-kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTOSERVIS M.A.XH
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/09/2002
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, KAVAJES BRENDA ISHM.MAME KOMB

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 268 352,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 973 868,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 338 011,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 607 878,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 026 440,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 977 381,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:14 630 820,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 069 816,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 739 816,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 4 320 018,00
Punuar Nga : L.Kanani