Skip to content

ARKAD ILIJAZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-16 08:49:45
JSON

NIPT: K31713070M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim zbatim, tregti me pakicë, instalime dhe shërbime, import eksport për të gjitha llojet e pajisjeve si me poshtë: Kondiconim, ftohje ngrohje, kaldaja, ventilime, elektrike, hidraulike, pishina, shatërvanë, hidroizolime, ashensorë, gjeneratorë, hidrosanitare, impiante pastrimi, ndërtime konstruksione metalike, panele diellore, elektromekanike, elektronike (kompjuterë, fotokopje, fakse, telefona), pajisje industriale dhe elektro-shtëpiake (lavatriçe, frigoriferë, televizorë, antena, etj.), ndërtime e rikonstruksione të ndryshme (mure, dritare, dyer, gips, lyerje, pastrime, etj.), projektime e zbatime arkitekturore dhe arredime të brendshme, skenografi për planifikime eventesh. Administrim pallatesh ( pastrim, gjelbërim, mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike ), etj.
Emërtime të tjera Tregtare: OMEGA ARKAD ILIJAZI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/07/1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, GJIN SHPATA

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 149 616,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 516 149,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 794 032,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 729 208,00
Punuar Nga : A.Lala