Skip to content

Sanije Braholli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-12 12:56:26
JSON

NIPT: K31726501U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Bar-Restorant. Byrektore, hotel. Prodhim dhe tregtim te akullores.
Emërtime të tjera Tregtare: SANIJE BRAHOLLI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/05/2003
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Çështje Ligjore: I. Me date 25.02.2014, u vendos: Pushim i Përkohshëm i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 26.03.2014, u kerkua: Aktivizim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Aktiv"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr.13, Plazh, objekt me nr.pasurie 8/129, zona kadastrale 8518

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.06.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 357 733,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 285 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:18 813 823,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 349 868,00
Punuar Nga : A.Baja