Skip to content

Lefter Bezatlliu
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-20 15:45:12
JSON

NIPT: K31802028M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë të artikujve të ndryshëm shkollor (arsimi para shkollor, arsimi 9-vjeçar dhe arsimi i mesëm). Tregtim me shumicë të materialeve të ndryshme për arsimin profesional. Tregtim të mjeteve didaktike mësimore të arsimit parashkollor, arsimit 9-vjeçar dhe të mesëm për të gjitha nivelet. Kancelari, tonera, shitje të materialeve të pastrimit dhe shërbime të tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: MJETE MESIMORE - ERGEN
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18.07.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Komuna e Parisit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 20.01.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 277 871,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 080 974,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 773 983,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 750 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 614 288,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 548 947,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 249 112,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:34 918 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 693 535,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:10 841 026,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:27 535 710,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 814 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 014 270,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 842 480,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 966 070,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala