Skip to content

ALMIRO GURAKUQI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-10 13:27:01
JSON

NIPT: K31823027R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Stomatolog. Laborator dentar.
Emërtime të tjera Tregtare: Almiro Gurakuqi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/05/2001
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, rruga Muhamet Gjollesha, pallati 9 katesh, nr.2/2, dhe ndertesa nr.pasurie 5/163ND+1-3, ZK.8250

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.06.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 27 622 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 32 270 041,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 26 743 831,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 17 234 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 006 706,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 687 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 460 449,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 257 330,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:46 704 596,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:56 537 431,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:49 478 782,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:41 233 860,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:18 031 400,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 5 851 347,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 4 327 517,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 5 900 500,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani