Skip to content

"STUDIO LOAD" ( ish "LOAD" )
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-15 10:53:22
JSON

NIPT: K31908018P
Administrator: Yliana Sejfo
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e vlerësimit të pasurive të paluajtshme, vlerësim interesash mbi pronat dhe qiratë e tyre, vlerësim pajisjesh, makinerish, konsulencë në fushën e vlerësimit të pasurive të paluajtshme, agjensi për shitblerje, për shitje të pasurive të luajtshme e të paluajtshme, imobiliare, hartim plan biznesesh dhe konsulencë menaxhimi për pronat. Agjensi per shitblerje, projektim objektesh kulturore ne fushen e ndertimit si punime dheu, tarracime terrenesh, rikonstruksione ndertimesh import eksport paisje makineri, pjese kembimi etj. Analize prefizibiliteti.
Emërtime të tjera Tregtare: "STUDIO LOAD"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.07.2001
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 28 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia bashkiake Nr. 5, Rruga Tish Daia, Kompleksi Haxhiu, Pallati me Nr. Pasurie 6/442, Shkalla Nr. 7, Kati 7, Ap. 29

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.11.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 27.03.2008
Vendimi i Ortakes se Shoqerise date 25.02.2015
Vendimi i Ortakes se Shoqerise date 29.06.2016
Vendimi i Ortakes se Shoqerise date 09.07.2017
Vendimi i Ortakes se Shoqerise date 28.06.2018
Vendimi i Ortakes se Shoqerise date 10.06.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 463 537,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 14 957 914,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 174 475,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 14 534 263,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 9 351 710,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 023 503,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 588 283,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 558 360,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 5 659 329,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 174 955,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:28 208 335,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:52 229 433,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:29 743 465,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:40 510 335,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:35 939 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:31 952 170,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 21 682 057,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 18 382 694,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 15 891 283,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 18 489 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 3 361 217,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani