Skip to content

ILIRIAN BULKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-15 10:01:30
JSON

NIPT: K31908022U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikuj kancelarie , Bojra Printeri Origjinale dhe Kompatibile,Tregtim dhe servis Kompjuteri, Printeri, Fotokopjeje, Shjitje Celulare + aksesore dhe Riparime. Shitje dhe montim Kamera Sigurie, Shtypshkrime Printime dhe Lidhje Librash, Riparime Elektrike dhe Elektronike. Librari dhe Hedhje te dhenash ne Sistem.
Emërtime të tjera Tregtare: ILIRIAN BULKU
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/06/2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Sulejman Delvina, Pallati 1, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala